Om författaren

Jag är utbildad till ekonomisk historiker, men har ett allmänt intresse för teorier om hur mänskliga samhällen fungerar och kan förbättras. Målet med skrivandet här är att det ska leda till konstruktiv handling, hos mig själv och andra, för att skapa en mer rimlig och hållbar värld. Jag tror att sådan förändring måste komma underifrån, vilket kräver kunskap och engagemang från breda folkrörelser. Därför försöker jag skriva på ett sätt som är begripligt och intressant för andra än forskare och experter.

Ifall du tycker att något av vad jag säger är vettigt, intressant eller idiotiskt får du gärna kommentera! Vill du själv delta i något av mina föreslagna projekt, eller har du ett projekt där du tror att mitt engagemang skulle vara till nytta, kan du kontakta mig på:

post@jensboberg.com

Texterna får återpubliceras för icke-kommersiella ändamål om ursprunget framgår. Men meddela mig gärna ändå ifall du tänkt använda en text. Om du vill nyttja en text för andra ändamål, kontakta mig på adressen ovan. Alla teckningar är gjorda av mig, om inget annat står skrivet.